diumenge 28 de gener, 19.00 h La Zanja de Titzina Teatre


Després d’Entrañas i Exitus la companyia catalana torna al Teatre Principal per presentar al País Valencià el seu darrer espectacle, La Zanja.





Miquel, tècnic d'una multinacional minera, arriba a una explotació de la companyia a Sud-Amèrica. Alfredo (l'alcalde) i la seua comunitat esperen a aquest nou descobridor. Es produeix el retrobament de dos mons i formes diferents d'entendre la vida. Les ambicions, oportunitats i conseqüències de la implantació de la mina marquen el futur del poble i les relacions entre veïns. Els protagonistes són transportats a un moment clau de la història durant el descobriment d'Amèrica: la trobada entre Pizzarro i Atahualpa.

 La Zanja ens parla d'arrels culturals i avantpassats, de la relació entre dos mons que han compartit part de la història, impregnats per les conseqüències fins avui dia: Amèrica i Europa.


INTÈRPRETS, DIRECCIÓ i DRAMATÚRGIA: Diego Lorca i Pako Merino


Preu: 12 € l’entrada normal i 10 € reduïda 

Entrades a la venda ací:


  Duració estimada: 90’ 
  Espectacle en castellà

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: