Güela-Güela, diumenge 5 de novembre, 18.00h



Des de sempre, la missió de les cigonyes ha sigut el de portar els bebés xiquets de bolquers als braços dels seus papàs, volant sempre en grups o bandades.
Per a això, van ser dotades d'uns pics llargs i forts, unes ales grans i poderoses i una forma de volar elegant i ferm que els fa poder recórrer grans distàncies fins a arribar als seus destins.

Però un dia, Güily, una xicoteta cigonyeta, va decidir que ja era major per a portar un fardell amb un bebé als seus papàs, i incorporar-se a una de les bandades de repartiment, la qual cosa, al tindre el pic curtet, les aletes xicotetes però sobretot, al ser encara xicotet i no poder seguir el ritme de vol, la negativa de la comunitat de les cigonyes va ser unànime.

Encara que un dia, sense saber molt bé com, les Cigonyes adultes es van oblidar un fardell amb un bebé molt peculiar... . Què passarà a partir d'aquí?, Qui portarà a eixe bebé fins als seus papàs?...

Ací comença la gran aventura i una història carregada de diversió, humor i música, que realça la importància de l'amistat, la solidaritat i la família però sobretot, de "volar" sempre en grup i mai només, per a protegir-nos dels perills que ens podem encontrar.

Basat en l’obra ‘Concierto de aves’ de Frans Snyders, Güela-Güela és un espectacle de titelles per a xiquets de 1 a 6 anys molt visual i carregat d’emocions i música que de segur farà passar una bona estona als pares i als xiquets.

Guió i Direcció:
Chisco Casteleiro

Actors / Manipuladors:
Belén González
Jona García



Preu: 6 € adults / 4 € xiquets. Duració estimada: 50’. 
Espectacle en valencià d’1 a 6 anys.


Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: