Dissabte 20 de maig, 18.00 i 20.30 h. Una clau al cossiol d'Ana Mª García




Dissabte 20 torna la cita amb el teatre solidari de la mà del Rotary Club Alcoy i el Quadre Artístic de la Associació de Sant Jordi Alcoi, que aquesta vegada es destina a ‘Caminem Junts’, un projecte educatiu del Col·legi Sant Roc amb el qual pretenen sensibilitzar a alumnes i familiars sobre el càncer, amb especial incidència en l'infantil, i que a més d'acompanyar cerca dedicar diners a la recerca.


Una clau al cossiol, doble sessió a les 18.00 i 20.30 h

Jordi i Vicent són dos fotògrafs, socis i amics. Jordi està casat amb Paloma i només té ulls per a ella. Vicent està casat amb Sara i té ulls per a qualsevol dona menys per a Sara. Sara coneix a un xic per Internet. Vicent coneix a una nova clienta. Lirios, la secretaria, coneix a un floriste. Pep, pare de Jordi, coneix a Romina per Internet. Tots busquen un lloc per a una primera cita. Tots pensen que l’estudi, per la nit, està buit. Jordi i Paloma ixen a sopar, però la inesperada aparició de l’estricta Tia Aitana els fa tornar a casa, abans de l’esperat.

Escrit per Ana Maria García. Dirigit per Paco Aznar i interpretat pel quadre artístic de l’Associació de Sant Jordi.


Les entrades ja estan a la venda a les oficines del Teatre Principal i dos hores abans a la taquilla.


Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: