Diumenge 12 de març a les 18h, Pulgarcito , un cuento con mucha miga de Teatro Paraiso



Els clàssics ho són per la seva capacitat de resultar contemporanis en el temps.

Pulgarcito és un conte en el qual un nen menut i enginyós salva a tots els seus germans i a la seva família, després que els seus pares desesperats hagin hagut d'abandonar-los en el bosc per falta de recursos.

Són varis els temes que Perrault aborda en la seva versió del conte i, sens dubte, un d'ells és l'abandó.

Nosaltres expliquem el conte privilegiant aquest tema i contextualitzant-ho en una situació que no deixarà de reclamar paral·lelismes amb la societat actual.

Interpretat per Tomás Fernández i Ramón Monjo, i dirigit per Iñaki Rikarte, en aquest PULGARCITO un fill s'enfronta al dilema de com fer per cuidar convenientment al seu pare, un ancià depenent que recorre a la fantasia per evadir-se del present… o potser per explicar-li-ho. A ell mateix i al seu entorn.


Actualitat i valors universals en una sola obra, molt apta per a petits i grans: “Segons es diu, els contes es van inventar per dormir als nens i despertar als adults, però i si els pares anessin els nens i els fills els adults?”






Preu de les entrades: 4 € xiquets / 6 € adults
Duració estimada 75 '

Entrades a la venda ací:

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: