Divendres 3 de febrer a les 21 h. MAJOR PROPÒSIT D'ARTHUR CARAVAN



Arthur Caravan presenten “Major propòsit” un disc produït per Dalmau Boada.

Després de dos anys de l’aclamat Wegener -en col·laboració amb Hugo Mas-, Arthur Caravan presenten “Major propòsit”, l’esperat tercer disc de la banda alcoiana. Concebut a foc lent entre l’estiu de 2015 i l’hivern de 2016, el disc conta amb la producció de Dalmau Boada (Esperit!, Les Aus) qui no només ha dissenyat el so i mesclat el disc, sinó que també hi ha col·laborat com a membre en moltes de les cançons.

Major propòsit és un disc líricament inspirat en l’obra de René Magritte que articula un discurs propi al voltant de la “poètica del misteri” del pintor surrealista. Hi trobarem peces com “El Més Enllà” o “Le Mal du pays”, on s’estableix un vincle directe entre la imatge pictòrica i la cançó, i d’altres on potser el nexe no siga tan evident però igualment sugerent : la idea és conjugar música, paraula i imatge de manera lliure però interrelacionada.

Potser per això ens trobem davant del disc més pisquedèlic i agosarat del ara quartet. Però alhora també amb el més comercial i accessible; des de la emotivitat acústica de “Temptativa temes com “La gran guerra”. “Major propòsit” potser siga el treball més rodó de la banda, doncs aconsegueix conjugar la vessant més íntima i confessional del grup (la del primer disc) sense renunciar a la pluja de decibels i la intensitat guitarrera dels millors moments d’“Atles Enharmònic".




Preu de l’entrada: 10 € normal i 8 € reduïda / Duració estimada 90’




Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: