Dissabte 28 de gener 18 h. El musical de Joan sense por de Magic 6



El valent de Joan sense Por coneixerà a Dani, un xiquet de 8 anys que tremola cada vegada que arriba la foscor i ha d'anar-se'n sol a dormir. Amb la seva ajuda, anirem repassant els diferents terrors als quals tots els nens i nenes s'enfronten quan arriba la nit. Tempestes, monstres, sons estranys, personatges misteriosos, bestioles i animals... formaran part d'escenes molt divertides en les quals la música, les cançons i l'emoció es fonen de manera màgica i sorprenent. 

Descobreix a Joan sense Por i venç tots els teus temors!!




El nou musical familiar dirigit per Julio Martí, dedicat a la famosa història de “Joan sense Por”, proposa diversió per a totes les edats, molt ritme, cançons, originalitat i sempre amb un toc sorprenent per a tots els espectadors.



Espectacle en valencià recomanat a partir de 6 anys.


Preu de l'entrada 6 € adults i 4 € xiquets a la venda a les oficines del Teatre Principal i dos hores abans de l'espectacle a la taquilla.






Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: