ENTRADES BETLEM DE TIRISITI



Ahir dimarts 20 a les 20 h es van posar a la venda les entrades anticipades per al Betlem de Tirisiti. Va ser tanta l'allau de gent que el web va estar bloquejat una estona, però així i tot ja s'han venut a hores d'ara 6600 entrades.



Que podem fer si no hem aconseguit entrades anticipades?



La venda anticipada suposa el 50% de l'aforament de la sala. És a dir que la resta d'entrades es vendran a la taquilla del Teatre Principal al dia.



Per exemple:



Vols vindre el dia 3 de gener i no has pogut comprar per instanticket, si estàs quan s'obri taquilla eixe dia a les 17 h pots comprar entades per a qualsevol sessió d'eixa vesprada. I el mateix els dies amb sessió matinal, s'obri taquilla a les 11.15 h i es poden comprar entrades per a les sessions d'eixe matí.



Ja he fet la compra però no tinc les entrades, que puc fer?



Al fer la teua compra deus haver posat un coreu electrònic. A la safata d'entrada tindràs un e-mail d'Instanticket amb l'assumpte Aquí tienes tus entradas del BETLEM DE TIRISITI.



El correu portarà un document adjunt amb les entrades en format .PDF, tan sols has d'imprimir-les.



Si no pots imprimir-les, pots descarregar-te al teu mòbil el codi QR. O portar el número de referència (sol ser un codi alfanumèric acabat en Z01) a la taquilla i te les imprimim en un moment.

Per a qualsevol dubte pots telefonar al 965 541 449.



Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: