Divendres 4 de novembre a les 22 h. De la Puríssima presenta el seu treball, Vírgen


         

De la Puríssima es va formar en 2010 quan Julia de Castro i Miguel Rodrigáñez es van conèixer en una jam session. La química va germinar mentre improvisaven junts. Es van adonar que a part del jazz els unia la seua passió per la música clàssica i per la cançó espanyola de principis del segle XX, el cuplé. Van decidir crear aquest projecte en el qual el jazz convivia perfectament amb elements del folklore espanyol a través d'un so nou.

Sis anys després de la primera trobada entre Julia i Miguel, De la Puríssima ha trencat els límits de la música popular i del jazz, alimentant així escènicament un gènere oblidat com és el Cuplé. 


Innovació, mescla de gèneres, sentit de l'humor, provocació amb el públic i una cuidada imatge. Els seus senyals d'identitat radiquen tant dins com fos de l'escenari.

Els seus directes es descriuen com "irrebatibles", "arriscats", "exquisits".
Ningú ha vist dos espectacles iguals.

JOSE ALFREDO from DE LA PURÍSSIMA on Vimeo.

Descobreix molt més al seu web: www.delapurissima.com 


Preu de l’entrada: 12 € normal i 10 € reduïda / Duració estimada 90’


Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: