Dissabte 8 d'octubre, 20 h El dia que Bertolt Brecht va morir a Finlàndia. CRIT Teatre


El dia que Bertolt Brecht va morir a Finlàndia ens parla, a través de la figura del dramaturg Bertolt Brecht, del teatre i la seua funció. I ho fa envoltat d’una atmosfera de cabaret amb cançons en directe. Però l’espectacle és sobretot una història d’amor, d’amor carnal i d’amor al teatre com el camí que hem escollit per a sobreviure les misèries humanes.

Pots trobar més info ací:


Text: Josep Lluís Sirera i Rodolf Sirera
Direcció: Pep Sanchis i María José Soler
Intèrprets: Daniel Tormo, Anna Marí, Josep Valero i Núria Martín



CRIT Companyia de Teatre es constitueix a València a finals de l´any 2008 de la mà d´actors i actrius llicenciats o doctors en diverses especialitats humanístiques. Els objectius de la companyia se centren en la divulgació del nostre patrimoni teatral i cultural a través del teatre, i en l´establiment d´un pont de comunicació amb les noves dramatúrgies europees contemporànies i les seues aproximacions al fet teatral. 
CRIT ha estrenat huit espectacles teatrals des de la seua creació: Tirant lo Blanc, Espill, Miguel Hernández, después del odio, Quatre-cents!, Passos Lleugers, L´origen de les espècies 2.0, Why English? i Innerland (l´illa de dins). Són espectacles que parteixen d´un interés pel patrimoni cultural i teatral valencià i europeu i l´aborden escènicament d´una manera moderna i original.

CRIT també ha creat recentment el programa Escena Jove, per tal d´acostar el teatre al públic jove i adult que es troba en període de formació. I, d´una altra banda, CRIT dirigeix el projecte teatral europeu Escena Erasmus, i la xarxa europea Erasmus Scene Network, a la Universitat de València. Aquesta xarxa està integrada per sis països europeus que preparen espectacles amb equips artístics multiculturals. Per aquest projecte, la companyia va rebre en 2011 el tercer Premi Carlemany de la Joventut que atorga el Parlament Europeu per fomentar la integració cultural europea.



Preu de l’entrada: 10 € normal i 8 € reduïda / Duració estimada 90’

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: