Programació Abril, Maig, Juny

Ja estem en marxa amb la programació del darrer trimestre de la temporada, tot i que ja vam arrancar el passat cap de setmana. Ací teniu un resum de les propostes que tindrem al Teatre Principal fins el mes de juny.



Pots descarregar el tríptic amb la programació ací:



El dissabte 30 d’abril reprendrem l’activitat amb Cinc actrius lligen Rodoreda, amb cinc grans actrius valencianes Pepa Juan, Amparo Vayà, Empar Canet i les alcoianes Rosanna Espinós i Pilar Almeria.


Al mes de maig arribarà la màgia al Principal amb David Climent, Domingo Artés i Lumaki i l’espectacle IMPACTO 3.0, el diumenge 15. Una gala de màgia, escapisme, misteri i les últimes tecnologies aplicades al món de l'espectacle. 

El següent diumenge, el 22 serà el torn de Marcel el Marcià i el seu concert espectacle Balla, Balla que faran alçar-se de la butaca a grans i majors amb les seues cançons.




A final del mes de maig arriba la XXVI Mostra de Teatre que portarà al Principal els espectacles Ligeros de equipaje de Viridiana, El milagro de la tierra amb Juanjo Artero, La más fuerte de Bramant Teatre, Rèquiem de La IndeDendent i The melthing pot poupurri de Los Excéntricos.



El mes de juny serà un mes marcat pel caràcter local de les propostes.

El divendres 10 de juny la Camerata “Universal music” acompanyarà al pianista Itsván Székely en la cloenda de la IV Setmana Gran del Piano dels Amics de la Música d’Alcoi.


Sense deixar de banda la música el divendres 24 la Societat Musical Nova d’Alcoi ens oferirà la seva Audició amb els alumnes de l’escola dirigits per Jesús Fuertes acompanyats per els membres de la Banda Jove de la formació.



Dilluns 27 els alumnes del curs de 8 a 12 de l’Escola de Teatre del Teatre Principal representaran El Flautista d’Hamelín sota direcció de Rosa Fraj i el dimarts 28 serà el torn dels alumnes del curs de 5 a 7 anys els que posaran sobre l’escenari La Caputxeta en el bosc encantat.


Dijous 30 gaudirem amb la Gala de Dansa de l’Estudi de Maite Ponsoda on els alumnes de les diferents disciplines del centre ens oferiran una mostra dels seus avanços.



Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: